Steenstrips
Interieur,  Wonen

De nieuwste trends in muur- en wandbekleding

Waar vind ik mooie muur- en wandbekleding?

Wilt u vernieuwing aanbrengen in huis? Een complete make-over van uw interieur is niet nodig. U kunt al snel een andere uitstraling creëren met nieuwe muur- of wandbekleding. In dit blog leest u wat de nieuwste trends zijn in muur- en wandbekleding en hoe u deze kunt vinden.

Hoe uitbundiger, hoe beter!

Less is more geldt niet voor muur- en wandbekleding. Hoe uitbundiger u uitpakt, hoe beter! Enkel uw muren behangen is nogal saai. Kies voor een wand vol met leer of een super grote poster van een eigen ontwerp. U kunt het zo gek niet bedenken. Wees creatief en creëer een stijl die u mooi vindt. Hoe u dit het beste doet? Zet op een rij wat voor u belangrijk is en hoe u dit terug wilt laten komen in de wandbekleding. Door ervoor te zorgen dat de wandbekleding een weergave wordt van uw persoonlijkheid, straalt de wand de identiteit van uw gehele woning uit.

Combineer kleuren en printen

Eenkleurige wanden zijn mooi, maar ze tonen weinig lef. De nieuwste trends vragen hier wel om. Combineer daarom diverse kleuren en printen met elkaar om de muur- en wandbekleding wat wilder te maken. Kruip uit uw comfort zone en bekleed de muur zoals wilt. We zijn klaar met het eentonige, maar het is wel een kwestie van durven.

Steenstrips: dé trend in muur- en wandbekleding

De laatste trend in muur- en wandbekleding die wij behandelen, zijn Steenstrips. Steenstrips lijken op bakstenen, maar zijn veel dunner. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zorgen voor een authentieke uitstraling. U profiteert van alle positieve eigenschappen van een echt gemetselde stenen muur, maar dan zonder al het gedoe. Houdt u wel van een industriële of moderne uitstraling? Of wilt u uw nieuwbouwwoning een klassieke look geven? Steenstrips zijn bij ieder interieur te combineren.

Waar vind ik deze trends?

Online is een groot aanbod muur- en wandbekleding verkrijgbaar. Ook bovengenoemde trends kunt u hier vinden. Typ de naam van de trend in op Google en u ziet een lijst met bedrijven verschijnen die deze trend aanbieden. Welke trend gaat u toepassen als muur- en wandbekleding? Laat het ons weten via het contactformulier.

Reacties uitgeschakeld voor De nieuwste trends in muur- en wandbekleding