Barcelona
Lifestyle

Waarom mijn reis naar Barcelona geweldig was

Als net afgestudeerde middelbare scholier was ik nog steeds zoekende naar wie ik wilde zijn en wat ik wilde doen in het leven. Ik voelde me verloren en had behoefte aan verandering. Daarom besloot ik om een tussenjaar te nemen en naar Barcelona te gaan. Ik had altijd al een fascinatie gehad voor de stad en de Spaanse cultuur, en ik hoopte dat deze reis mij zou helpen om mezelf beter te begrijpen. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over wat ik van Barcelona vond en over wat de impact was van de reis op mij. Blijf dus zeker lezen!Barcelona

Wat ik van Barcelona vond

Toen ik aankwam in Barcelona, voelde ik me meteen thuis. Ik werd verliefd op de stad, de mensen en de taal. Ik bracht mijn dagen door met het verkennen van de stad en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik leerde nieuwe gerechten koken, genoot van de zonsondergang op het strand en maakte lange wandelingen door de stad. Het was een ongelooflijke ervaring die me hielp om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. Ik was ook voor de eerste keer alleen en dat zorgde ervoor dat ik veel meer mijn eigen plannen kon trekken.

Wat voor impact de reis op mij had

Aan het einde van mijn reis voelde ik me niet alleen meer zelfverzekerd, maar ook meer verenigd met mezelf. Ik had meer inzicht gekregen in wie ik was en wat ik wilde doen. Ik besefte dat ik niet bang hoefde te zijn voor het onbekende en dat de wereld vol mogelijkheden was. Het was een ervaring die me voor altijd zal bijblijven en me hielp om mijn eigen pad te vinden. Bovendien wil ik het ook aanraden aan iedereen die deze tekst aan het lezen is. Als je ook maar enige interesse hebt om een zelfde soort reis als mij te maken of als je gewoon naar Barcelona wilt zou ik dit zeker aanraden. 

Reacties uitgeschakeld voor Waarom mijn reis naar Barcelona geweldig was