checklist vakantie hond
Reizen

Wat is de checklist vakantie voor de hond?

Het is echt geweldig om na een lang jaar weer eens lekker met je gezin op stap te gaan. Misschien ga je wel lekker naar Italië of misschien blijf je dichter bij huis en ga je naar Hoek van Holland, alles is mogelijk. Het is fijn om na al je harde werk, beloond te worden met een paar weken rust. Dit geld niet alleen voor jou maar ook voor je hele gezin plus je hond. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over leuke vakantie ideeën en over wat de checklist vakantie hond is. Blijf dus zeker lezen als je hier iets aan hebt. checklist vakantie hond

Wat zijn leuke vakantie ideeën? 

Persoonlijk ga ik elk jaar minimaal twee keer op vakantie dus ik heb veel landen bezocht. Een van de leukste landen om naartoe te gaan met je hond is Duitsland. Duitsland is namelijk een land dat best wel veel op Nederland lijkt maar in Duitsland heb je veel meer mooie wandelpaden. Zoals bekend hebben we hier in Nederland helemaal geen bergen en dit is in Duitsland wel het geval. Een ander mooi om naar toe te gaan om dezelfde redenen zijn Denemarken en Noorwegen. Deze twee landen spreken misschien niet een taal die op Nederlands lijkt maar voor de rest lijken deze twee landen erg op Nederland. 

Wat is de checklist voor de hond?

Met je hond op vakantie gaan is echt heel erg leuk en ik doe het zelf ook altijd. Als je je hond wilt meenemen is het daarentegen wel belangrijk dat je een aantal dingen voor je hond meeneemt. Een goed voorbeeld hiervan is dat je het eten dat je hond normaal eet moet proberen mee te nemen om regelmaat te houden. Ook kun je natuurlijk een EHBO doos meenemen voor je hond en bepaalde medicatie als je hond dat nodig heeft. Als je al die dingen meeneemt wordt het gegarandeerd een succesvolle vakantie voor jou en je hond. 

 

Reacties uitgeschakeld voor Wat is de checklist vakantie voor de hond?