cocktails Amsterdam
Hotspots

Mijn favoriete plekken in Amsterdam

Cocktails speciaal voor jou

Wist je dat je ook in Nederland prima kunt ‘reizen’? Zo maak ik regelmatig een citytripje naar een stad in Nederland. Amsterdam staat bovenaan mijn lijst met favoriete Nederlandse steden. Zo vond ik in die stad laatst een cocktailbar die cocktails speciaal voor jou maakt. Ik vertel je graag waarom dit een van mijn favoriete uitjes was in deze stad! En ik natuurlijk geef ik nog wat meer tips voor als je dan toch in Amsterdam bent.

Een cocktail speciaal voor mij gemaakt

Na een dag vol met leuke uitjes was ik wel toe aan een drankje. In de Pijp vond ik een toffe cocktailbar waar ik neerstreek voor een lekkere cocktail. Het interieur deed me een beetje denken aan het red light district. Dat was echt cool. Ik wist niet zo goed waar ik zin in had, dus vroeg ik de barman om advies. En wat er toen gebeurde vond ik wel heel bijzonder! De barman vroeg namelijk wat ik lekker vond en stelde ter plekke een cocktail voor me samen, dat was nog eens een belevenis. Bovendien kon hij fantastische verhalen vertellen over de verschillende cocktails. Ik zou deze bar zeker niet overslaan tijdens een dagje Amsterdam.

Unieke restaurants in Amsterdam

Ook om een hapje te eten kun je natuurlijk prima terecht in Amsterdam. Zelf ga ik graag eten op unieke adresjes die net even anders zijn dan anders. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om alle restaurants op mijn ‘wishlist’ te bezoeken, maar ik wil zeker nog eens naar het Skatecafe waar je kunt dineren naast de skatebaan. Ook OCHE, waar je kunt darten onder het eten, en Floor17, waar je kunt sjoelen op een rooftop, staan nog op deze lijst.

Reacties uitgeschakeld voor Mijn favoriete plekken in Amsterdam