Citytrips,  Reizen,  uitjes

Reizen in stijl: dit is hoe je het doet

Stijlvol reizen zoals vroeger

Een paar decennia geleden was het heel normaal dat je als vrouw de deur niet uitging zonder je dameshandschoenen en als man niet zonder je hoed. Soms hoorde hier zelfs een elegant sjaaltje bij. Samen stapte je in een klassieke auto en reed weg, maar niet zonder je zonnebril op te zetten en je lippenstift bij te werken. Zowel het leven als de manier van reizen werden gekenmerkt door stijl. Waarom zou dat vandaag niet mogelijk zijn? In dit blog gaan we vertellen op welke manier je nog steeds in stijl kunt leven en reizen, want waarom zou je niet je sjaal om je schouder slaan terwijl je de VIP taxi instapt op weg naar een fancy feestje?

Elegant op vakantie

Reis je soms minder stijlvol omdat je portemonnee het simpelweg niet toelaat? De meeste mensen gaan met het vliegtuig of de auto op vakantie. In het verleden was dit alleen voorbehouden aan de allerrijksten. Dat is tegenwoordig anders. Vliegtickets zijn vrij goedkoop als je ze op het juiste moment aanschaft. Om te upgraden heb je ook de mogelijkheid om eersteklas te reizen of extra beenruimte aan te vragen. Tegenwoordig kun je er zelfs voor kiezen om voorrang te krijgen bij je ticket, zodat je met een hele grote hoed op je hoofd als eerste in het vliegtuig kunt stappen!

Van het ene naar het andere feestje in een VIP taxi

Je kent de gewone taxi. Daar stap je in als je tijdens het uitgaan weer te diep in het glas hebt gekeken of als je met drie koffers in de kofferbak en een overvolle handtas op schoot naar het vliegveld gaat. Wil je er liever elegant uitzien door op een stijlvolle manier naar een feest of gelegenheid vervoerd te worden? Dan moet je een VIP taxi huren. Een VIP taxi straalt niet alleen luxe en stijl uit, maar is ook nog eens ontzettend comfortabel! De meeste VIP taxi’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben een zachte bekleding waarin je heerlijk kunt ontspannen. Op deze manier kun je je concentreren om er op je best uit te zien als je eenmaal uit de taxi stapt. Alle ogen zullen op jou gericht zijn!

Hoe zorg jij dat je stijlvol op je bestemming komt? We horen het graag! Laat een berichtje voor ons achter door ons contactformulier in te vullen.

Reacties uitgeschakeld voor Reizen in stijl: dit is hoe je het doet