Vier je vakantie in Italië in eigen land
Reizen,  uitjes

Vier je vakantie in Italië in eigen land

Dan maar zelf coronamaatregelen nemen

Het is inmiddels een bekend gegeven: 2020 is een vreemd jaar vol met bijzondere omstandigheden. We willen van alles en we mogen niks. Mensen klagen steen en been dat ze in alles in het leven belemmerd worden door de coronamaatregelen. Maar waarom dan niet je eigen coronamaatregelen nemen en doen wat er wel mogelijk is? Vier bijvoorbeeld je afgelaste zomervakantie gewoon in eigen huis. Ofwel: haal Italië naar Nederland door het lekkerste wat Italië heeft op culinair gebied te bestellen bij de delicatessenwinkel.

Proef de smaak van vakantie

We zitten al een aantal maanden opgesloten in eigen land. Je vakantie naar Italië kon daardoor ook niet doorgaan. Vervelend? Ja! Kun je daar iets aan doen? Eeh, ook ja! Als we niet mogen reizen en restaurants en terrassen gesloten zijn, kunnen we maar een ding doen om de vakantie naar Italië te proeven. Het is niet spectaculair, maar het is wel een lekker doekje voor het bloeden. Doe de kaarsjes thuis maar vast aan en bestel heerlijke en eerlijke Italiaanse producten via een gespecialiseerde webshop. Wel zo veilig en wel zo lekker.

Geniet van Italiaanse romantiek

Bij Italiaanse sferen komt al snel een vleugje romantiek om de hoek kijken. Hoe pak je dat aan? Dek netjes de tafel, steek lekker veel kaarsen, trek een Italiaanse wijn open, vul de glazen en zet een Italiaanse opera aan. Mama Mia… reken maar dat je je even in Italië op vakantie waant. Ciao bella!

Authentieke Italiaanse gerechten

O ja, ik zou het bijna vergeten: bij een romantische Italiaanse avond hoort natuurlijk ook een heerlijk Italiaans gerecht. Altijd lekker, en gelukkig meestal ook makkelijk te maken. Kies in dit geval dan niet voor de ‘standaard’ supermarkt ingrediënten, maar voor authentieke Italiaanse producten. Want alleen dan proef de Italiaanse sferen en smaken, zoals je die ook zou proeven wanneer je in de auto of het vliegtuig was gestapt. Dat is nog eens kordaat coronamaatregelen nemen!

Neem jij ook zo je eigen coronamaatregelen? Wij zijn heel benieuwd welke dat zijn. Wil je ons dat laten weten? Wij zien je bericht graag tegemoet via het contactformulier op deze website.

Reacties uitgeschakeld voor Vier je vakantie in Italië in eigen land