uitje rotterdam restaurants
Citytrips,  uitjes

Top 3 leukste restaurants in Rotterdam

Leuke restaurants in Rotterdam

Rotterdam is een fantastische stad met heel veel toffe plekjes en leuke restaurants. Woon je in Rotterdam en zoek je een leuk restaurant? Of ben je in Rotterdam voor een leuke stedentrip of een dagje weg? Lees dan hier mijn top 3 van leuke restaurants in Rotterdam waar je zeker eens moet zijn geweest!

1. Het leukste restaurant in Rotterdam: Gastrobar hartig

We beginnen meteen met mijn favoriet, het leukste restaurant van Rotterdam: Gastrobar Hartig! Hier kun je gerechten bestellen van over de hele wereld met een bijpassend drankje natuurlijk. Al die smaken uit verschillende landen, daar gaat mijn reizigershart sneller van kloppen. Het leuke aan Gastrobar Hartig is dat je de gerechten kunt delen met vrienden en familie, hartstikke gezellig! Bovendien zijn ze veel bezig met duurzaam ondernemen, wat ik ook niet onbelangrijk vindt natuurlijk! Woon je in Rotterdam? Dan heb je helemaal geluk! Want dan kun je hun heerlijke gerechten ook afhalen of laten bezorgen.

2. Een heerlijk ontbijtje

Een plekje waar ik graag kom om te ontbijten is Juffrouw van Zanten. Hier serveren ze bij het ontbijt alleen maar vega en vegan gerechten. Daarnaast gebruiken ze veel lokale en biologische producten. Een heel leuk plekje dus wanneer je na een overnachting in Rotterdam lekker wilt ontbijten.

3. Een leuk restaurant met een internationaal tintje

Mijn laatste tip lijkt een beetje op Gastrobar Hartig. Omdat dit restaurant ook gerechten serveert van over de hele wereld. Mijn laatste hotspot is dan ook niets minder dan restaurant Ayla. Ik heb hier een keer geluncht en dat was heel goed bevallen! Probeer deze leuke restaurants dus zeker een keer uit wanneer je in Rotterdam bent.

Wil je meer leuke tips voor hotspots in ons eigen land? Lees dan ook over mijn favoriete plekken in Amsterdam!

Reacties uitgeschakeld voor Top 3 leukste restaurants in Rotterdam